Malzemeler;
Küçük boy karnabahar
1 tane soğan
1 tane patates
2 tane havuç
Bir tutam maydanoz
1 yemek kaşığı salça
Sıvıyağı veya zeytinyağı
Pul biber,Kırmızı biber
Hazırlanışı;
1-Soğan ve havuçları salçayla birlikte kavurun.
2-Patatesi ve karnabaharı ekleyip biraz çevirin ve bir miktar su ekleyip kısık ateşte pişmeye bırakın.
3-Pişmeye yakın tuzunu,baharatlarını ve doğradığınız maydanozları ekleyin.
Vallahi güzel. Tadı nasıl merak ettim :-)
YanıtlaSilkarnıbahar yemeğini ben pek yapmıyorum bizin evde yenmiyor..
YanıtlaSilben daha çok yumurtalı kızartmasını yapıyorum...
çok güzel oluyor...
seninki de harika görnüyor...
canım ellerine sağlık...
sevgiler...
tadı da güzel oluyor teyzecim:)
YanıtlaSilellerıne sağlık canım cok guzel bır yemek olmus
YanıtlaSilteşekkür ederim.
YanıtlaSil